U širokoj paleti naših proizvoda pronaći ćete sve vrste svežeg mesa, potpuno obrađenog i pažljivo očišćenog, kao i veliki izbor zanatskih proizvoda po kojima smo i prepoznatljivi – čuveni slavonski kulen, surčinska kobasica, zanatske viršle i mnogo toga drugog.
Šol, but bez kosti, plećka bez kosti, file, krmenadla, vrat sa kostima, džigerica, bubrezi, sveža rebra, papci i rep.
But bez kosti, plećka bez kosti, vrat, biftek, ribić, rozbratna, rebra, rep, pauflek, džigerica, ramstek, škembići.
But bez kosti, plećka bez kosti, vrat bez kosti, kotlet, pauflek, kolenice, biftek, ribić, rebra, džigerica.
Pileći trupovi, batak, grudi, krila, jetra, file.
Surčinska kobasica, srpska kobasica, juneća kobasica, bačka kobasica, slaninska kobasica, sveža kobasica, roštiljska kobasica, viršle, debrecine, parizer, parizr sa šunkom, parizr sa sirom, svinska šunka u omotu, juneća šunka u omotu, presovana šunka, pihtije, letnja salama, novosadska salama, tirolska kobasica, bela kobasica, mortadela, krvavica, dzigernjača, švargla, mast, čvarci, paizer sa sirom.
Roštilj meso (neoblikovano), ćevapi, pljeskavice, rolovani ćevapi, sveži ražnjići, pileći ražnjići, uštipci, francuska rolada.
Pečeni pilići, pečena prasetina, pečena jagnjetina, pečena rolovana slanina, pečeni pileći batak, pečena rolovana piletina, pečena rolovana svinjska plećka.
Junetina, but, vrat, pečenica, slanina - tanja, slanina - deblja, tirolska slanina, rebra, kosti, kolenica, butkice, svinjski papci i repovi.
Super kobasica, zimska kobasica, čajna kobasica, kulen, sudžuk, slavonski kulen, izletnička kobasica, njeguška kobasica, užička kobasica, suva pečenica, suvi vrat.
Ćureći file, jagnjetina, prasetina, mleveno meso svinjsko, mleveno mešano meso.
Napomena: O bezbednosti, sanitarnoj ispravnosti i kvalitetu naših proizvoda koje posedujemo brine Beogradski centar za ispitivanje namirnica, kuća sa kojom ponosno sarađujemo duži niz godina.