Otkrijtenašu pričuSlavonac meso

Mesara Slavonac osnovana je kao porodična firma 2005. godine, nakon višegodišnjeg iskustva stečenog u Hrvatskoj i Srbiji.
Prva mesara je otvorena na Novom Beogradu, u naselju Bežanijska kosa, a kako se posao uspešno širio, na red su došle i druge lokacije u Beogradu. Trenutno posedujemo 9 svojih radnji širom Beograda, kao i fast food na Bežanijskoj kosi i naše ime je već dugi niz godina sinonim za zanatske proizvode vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog ukusa.
Od 2011. godine imamo i sopstvenu proizvodnju koja se nalazi u beogradskom naselju Surčin, a osnovana je pod nazivom Slavonac PP Janković doo. U firmi je zaposleno preko 70 ljudi i zahvaljujući velikoj posvećenosti svih nas, kao i najsavremenijim tehnologijama koje koristimo u proizvodnji, možemo sa ponosom da kažemo da na tržište izlazimo sa vrhunskim proizvodima.

Više o našemAsortimanuTrudimo se da idemo u korak sa vremenom, ali i da čuvamo i negujemo tradiciju, pa ćete tako, između ostalog, u našem asortimanu pronaći široku paletu jedinstvenih zanatskih proizvoda, ali i, na primer, odlično oblikovano meso.
Zahvaljujući najmodernijim tehnologijama kojima raspolažemo u proizvodnji, svi naši proizvodi pripremaju se po tradicionalnim recepturama, ali modernim metodama, od pažljivo odabranih, kvalitetnih sirovina, koje nam pristižu iz svih krajeva Srbije. Na taj način nam polazi za rukom da svojim kupcima već dugi niz godina nudimo samo najkvalitetnije proizvode jedinstvenog ukusa.

Slavonac kobasica
Slavonac pršuta